Splošni pogoji uporabe

Izdelki spletne trgovine SANKROCK.SI so v distribucijski lasti podjetja (v nadaljevanju upravljalec) DEMANET, Dejan Čeh s.p. Z uporabo spletne strani www.sankrock.si uporabniki sprejemajo splošne pogoje poslovanja objavljene na spletni strani www.sankrock.si. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na zgoraj omenjenih spletnih straneh kadarkoli brez predhodnih obveščanj uporabnikov.

Podatki podjetja:
DEMANET, DEJAN ČEH s.p.
Cesta na Dobrovo 54, 3000 Celje
Davčna številka: 20526873
Matična številka: 6091768000
TRR: SI56 2900 0005 2770 282 (odprt 4. 10. 2018, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

Naročila in nakup v spletni trgovini

V spletni trgovini so na voljo izdelki, ki jih kupec zbira v košarici ter na koncu potrdi naročilo, ki ga potrdimo s povratnim e-mail sporočilom (v kolikor e-mail sporočila ne prejmete, smo vaše naročilo skoraj zagotovo sprejeli, lahko pa nas vseeno kontaktirate na narocila@sankrock.si in povprašate po naročilu).

Prodaja je omogočena v države članice Evropske Unije, dostava pa se vrši na območju Slovenije. Naročilo potrdimo najkasneje v 2-4 delovnih dneh po oddaji naročila. Upravljalec lahko naročilo zavrne v primeru suma zlorabe spletnih strani. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da je bil o njih obveščen.

Reklamacije

Utemeljene reklamacije upoštevamo v osmih dneh od prejetja računa na e-mail naslovu narocila@sankrock.si. Reklamacija pa bo rešena v osmih delovnih dneh od njenega prejetja. Vračilo izdelkov je možno, vendar morajo biti izdelki po vračilu v istem stanju kot ob prejetju, torej nerabljeni in nepoškodovani. Stroške vračila izdelkov krije kupec.

Način plačila in dostava:

  • plačilo po povzetju, kjer kupnino in stroške dostave plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu izdelka,
  • plačilo po predračunu – na TRR, nakazilo na transakcijski račun – podatki so poslani ob naročilu v spletni trgovini
  • vse cene so v evrih (EUR) in ne vsebujejo DDV – DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.
  • pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila
  • stroški dostave: 4,90 EUR
  • izdelke dobavimo najkasneje v roku 2-7 delovnih dni, razen v primeru pomanjkanja zalog pri dobavitelju – naročnika v tem primeru obvestimo in mu v primeru predplačila na željo vrnemo kupnino.

Omejena pravica uporabe

Vsebina spletne strani sankrock.si je avtorsko zaščitena. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin, izdelkov ali potiskov spletne trgovine je brez dovoljenja upravljalva strogo prepovedana.

Zaščita zasebnosti

Posredovani podatki s strani uporabnika v obrazcih spletne strani sankrock.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varovanju zasebnih podatkov. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje, podjetje pa bo podatke varovalo in preprečilo njihovo zlorabo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost lastnih uporabniških imen in gesel.

Odgovornost in politika poslovanja

Upravljalec ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani sankrock.si in vanje vključenih vsebin. Upravljalec si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Upravljalec si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na zgoraj omenjenih straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini anna-marie.si, ima pravico do vračila ali reklamacije.

Na vrh